AkcijeTretmani lica

JESENJI POKLON

Mitraestetika bioloski tretman lica

KLASIČAN TRETMAN LICA + DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA GRATIS!

Drage dame. Na pragu jeseni, posle vrelih letnjih dana, podarite vašoj koži najpotrebnije. Sada je pravo vreme za to. Iskoristite jesenji poklon koji vam je spremila vaša Mitraestetika! Uz klasični tretman čisćenja lica dobijate na poklon dijamantsku mikrodermoabraziju.

Vaša koža je tokom leta bila izložena uticaju sunca, visokim temperaturama i pojačanom gubitku tečnosti. Sve to dovodi do pojačanog isušivanja kože, skupljanju nečistoće usled proširivanja pora na velikim vrućinama i nagomilavanju izumrlih ćelija u površinskim slojevima kože. Zato je vašoj koži u ovim danima potrebno da joj što pre date ono najpotrebnije.

Klasičan tretman lica  je upravo ono što vam treba. Ovim tretmanom ćete dubinski očistiti i znatno osvežiti lice i dati mu sjajan i negovan izgled.   Dubinsko čišćenje lica je ujedno i idealna i neophodna priprema za dalju negu lica i ostale jesenje tretmane: Mezoterapija, Hemijski piling, Dermaroleri i drugi tretmani o kojima možete videti više na našim stranicama.

Dijamantska mikrodermoabrazija je nezamenjiv tretman u odstranjivanju površinskog sloja izumrlih ćelija, smanjivanju proširenih pora, površinskih pegica i sitnih flekica. Ovim tretmanom se takodje mogu umanjiti i sitnije bore i manji ožiljci. Mikrodermoabrazija je ujedno i idealna priprema za mezoterapiju pa ga svakako preporučujemo.

Iskoristite jesenju akciju i zakažite tretman!

Vaša

MITRAESTETIKA

2 thoughts on “JESENJI POKLON

  1. Dobar dan , da li je aktuelna akcija KLASIČAN TRETMAN LICA + DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA GRATIS! Intersujeme i cena klasičnog tretmana i da li parite lice ili stavljate masku na lice?
    Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.