Estetske korekcijeNAJNOVIJETretmani licaTretmani tela

REŠITE SE ILI UBLAŽITE IZGLED VAŠIH STRIJA, OŽILJAKA OD AKNI, BUBULJICA, BOGINJA!

Mitraestetika oziljci od akni i boginja pre i posle

REŠITE SE ILI UBLAŽITE IZGLED VAŠIH STRIJA, OŽILJAKA OD AKNI, BUBULJICA, BOGINJA!

ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN NA VREME!

Niste zadovoljni svojim izgledom? Nervirate se svaki put kada se pogledate u ogledalo? Neprijatno vam je da se skinete na plaži jer imate strije? Smetaju vam oni sitni ožiljci i neravnine od bubuljica ili boginja? Probali ste više puta da nešto uradite u vezi toga, ali vam jednostavno nije polazilo za rukom?

Ako ste se pronašli u bilo čemu od ovoga, nemojte očajavati. Na vama je samo da pročitate ovaj tekst, donesete odluku i pozovete nas. Za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Akne, bubuljice I boginje su samo neki od procesa koji mogu napraviti problem nakon zarastanja i stvoriti ožiljno tkivo.Ovakvo tkivo ima potpuno promenjenu strukturu i izmenjen izgled i da bi se ovaj problem uklonio ili bar ublažio, možemo  ga tretirati na razne načine.

One sitne crvenkaste pukotine na stomaku ili bokovima koje zovemo strije i koje su vam ostale kao uspomena na porodjaj ili na neku od radikalnih promena u obimu tih regija desile su se usled nemogućnosti tkiva da isprati prekomerne zahteve za istezanjem i jako su uporne i rezistentne na neke vrste tretmana. Dobra vest je da ih mi možemo u značajnoj meri otkloniti i ublažiti.

Mitraestetika se veoma uspesno bori i tretira ove probleme različitim tretmanima u zavisnosti od veličine, starosti, uzroka I dubine ožiljnog tkiva.

Tretmani koje sprovodimo u Mitraestetici:

  • PRX-T33 NAJNOVIJI METOD TRETIRANJA OŽILJNOG TKIVA
  • HIJALURONSKI FILERI
  • DERMAROLER
  • DERMAPEN
  • HEMIJSKI PILINZI
  • DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA

Svaki od ovih tretmana prilazi problemu na specifičan način a zajednička karakteristika im je da su veoma bezbedni i komforni za klijenta uz visok stepen efikasnosti i uspešnosti.

ZA KOJI TRETMAN DA SE ODLUČIM?

To u prvom redu zavisi od vrste problema koji ćemo rešavati, karakteristika vaše kože, regije koja se tretira, starosti i drugih faktora. Ali nemojte brinuti oko toga. Posle detaljnog pregleda odabraćemo pravi tretman za vas. Tretman koji je prilagodjen upravo vama i koji će doneti najbolje rezultate u vašem slučaju.

 KOLIKO DUGO TRAJE TRETMAN?

To opet zavisi od tretmana ali računajte da ćete morati da odvojite otprilike jedan sat vašeg vremena za to, a mi ćemo se već potruditi da vam to vreme protekne što prijatnije.

DA LI JE POTREBNO PONOVITI TRETMANE?

Neki slučajevi se mogu rešiti već pri prvom ili drugom dolasku ali ako to zahteva procedura i ako se željeni rezultati zbog težine problema ne mogu ostvariti jednim dolaskom potrebno ih je ponoviti odredjeni broj puta  što takodje zavisi od slučaja do slučaja.

A CENA?

O cenama se možete detaljno informisati putem telefona ili nam poslati mail i mi ćemo vam odgovoriti u najkracem mogucem roku. Ono što vam sigurno možemo garantovati je da ćete biti zadovoljni nivoom cena i kvalitetom naših tretmana.

ZAŠTO DA SE ODLUČITE ZA NAS?

     -    Zbog ozbiljnog i stručnog tima sa dugogodišnjim iskustvom koji će naći najbolje rešenje za vaš problem.

     -    Zbog profesionalnosti i osnovnog principa u radu našeg centra da nam je jako bitno da smo ispunili vaša očekivanja.

     -    Zbog velikog broja zadovoljnih klijenata koji su prošli kroz naš centar.

Ukažite nam poverenje i zakažite tretman a mi vam obećavamo da ćete dobiti maksimalnu posvećenost i stručnost i iz našeg centra izaći zadovoljni i nasmejani.

VAŠA

MITRAESTETIKA

POGLEDAJTE EFEKTE NEKIH NAŠIH TRETMANA

DERMAROLER + PRX-T33 PRE

DERMAROLER + PRX-T33 PRE

DERMAROLER + PRX-T33 POSLE

DERMAROLER + PRX-T33 POSLE

AKNE PRE I POSLE

AKNE PRE I POSLE

STRIJE PRE

STRIJE PRE

STRIJE POSLE

STRIJE POSLE

OŽILJCI OD BOGINJA PRE

OŽILJCI OD BOGINJA PRE

OŽILJCI OD BOGINJA POSLE

OŽILJCI OD BOGINJA POSLE

ZAKAŽITE TRETMAN NA VREME

POZOVITE ILI POŠALJITE MAIL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.