TRETMANI TELA

ULTRAZVUČNA  KAVITACIJA – SA  EXP  STRUJAMA

najpoznatiji tretman topljenja lokalizovanih masnih naslaga. Kod nas se ovaj tretman radi najsavremenijim aparatom sa exp strujama, gde UZ talasi tačno definisane talasne dužine, prodiru u sloj sa adipoznim ćelijama i utiču na pucanje opne masne ćelije. Tako oslobođene masne ćelije se uz pomoć exp struja izbacuju putem krvotoka i limfotoka.

Rezultati su vidljivi nakon nekoliko tretmana u seriji, a mogu biti i veći ako se prate preporuke sprovođenja blažih dijeta bez masti kao i blaga fizička aktivnost.

LIPOLIZA

tretman ubacivanja lipolitičkih i diuretičkih koktela putem igle ili pomocu RF aparata.

Tretman kojim se potpuno rešavate nagomilanog masnog tkiva, kako na stomaku, tako i na butinama, zadnjici, nadlakticama kao i značajnoj redukciji različitih stadijuma celulita.

Takodje  koktel sadrži i sastojke koji potpomažu zatezanje opuštene kože posle mršavljenja i smanjenja nagomilanih masti.

Preporuka je da se u kombinaciji rade tretmani UZ kavitacije i mezoterapije kako bi se postigli najbolji efekti! Neophodno je uraditi  više tretmana u seriji u zavisnosti od stadijuma celulita i količine masnih naslaga.

DERMAROLER

tretman stimulacije kolagena i elastina čime se postižu sjajni rezultati zatezanja opuštene kože, kao i tretiranje raznih  vrsta ožiljaka i strija.

Uz ovaj tretman vrši se aplikacija određenih koktela koji potpomažu celom protokolu u postizanju najboljih rezultata.

Dobija se zategnuta koža, bez celulita, sa znatnim smanjenjem masnih naslaga.

TRETMAN  MEZOTERAPIJE  KOSE

tretman aplikacije mezoterapijskih koktela koji utiču na poboljšavanje kvaliteta postojeće kose, sprečavanje daljeg opadanja kose i stimulacije rasta nove kose. Ovaj metod se primenjuje širom sveta i postižu se izuzetno brzi vidljivi efekti.