IZBELJIVANJE ZUBA

izbeljivanje zuba Mitraestetika biserno beli zubi
Izbeljivanje zuba Mitraestetika par
izbeljivanje zuba Mitraestetika biserno beli zubi

IZBELJIVANJE ZUBA

 

Sasvim je prirodno da zubi tokom vremena menjaju svoju obojenost i postaju sve tamniji. Konzumiranjem kafe, cajeva, sokova, nikotinskog dima i hrane, dolazi do ove promene.
Uz strucan nadzor naseg stomatologa, plava svetlost BRIGHTSMILE lampe, aktivirace OPALESCENCE gel, koji nanosimo u tri navrata na Vase zube, a samo u jednom dolasku. Estetsko izbeljivanje zuba, na ovaj nacin, moze i do 8 nijansi izbeliti zube bez ikakvih nezeljenih posledica.

 

STA JE OPALESCENCE GEL?

Opalescence gel je potpuno bezbedan, profesionalan gel, sadrzi fluoride koji stite i jacaju gledj, a kao aktivnu supstancu koriste Karbamid-peroxid, odredjenog procenta koji ni na koji nacin ne remeti strukturu zuba. Peroxidi u preparatu se razlazu na molekule aktivnog kiseonika koji prolaze kroz strukturu zuba, i rastvaraju vecinu organskih molekula koji uticu na obojenost zuba. Upravo zbog toga, dovoljan je samo kontakt jednog dela zuba sa preparatom da se ceo zub izbeli!

 

TRAJANJE EFEKATA IZBELJIVANJA

Tretman traje oko 60 min a efekti ovakvog izbeljivanja zuba mogu trajati i nekoliko godina, razlikuju se od klijenta do klijenta i njihovih zivotnih navika. Sa konzumiranjem pojedinih vrsta namirnica dolazi do brze obojenosti zuba. Obzirom da se radi o bezbednoj metodi, izbeljivanje zuba na ovaj nacin se moze ponoviti u veoma kratkom vremenskom roku.

 

DA LI JE OVAKVO IZBELJIVANJE ZUBA STETNO?

Americko Udruzenje za Dentalna Istrazivanja (American Association of Dental Research) je istrazivanja sprovelo sa ovim gelovima i potvrdili su da ovakvo beljenje predstavlja cak zastitu od karijesa, smanjuje osetljivost zuba, jaca ih i cini gledj zdravijom!

Nakon ovog tretmana mozete se vratiti svojim dnevnim aktivnostima – SA SIROKIM OSMEHOM jer su efekti vidljivi ODMAH!

 

OSTANITE LEPI – VASA MITRAESTETIKA

Izbeljivanje zuba Mitraestetika beli zubi
Izbeljivanje zuba Mitraestetika Opalescence gel

Opalescence gel

Izbeljivanje zuba Mitraestetika Pre i posle

Pre i posle