TRETMANI LICA

MEZOTERAPIJA

predstavlja tretman ubacivanja mezo koktela različitog sastava (vitamini, minerali, oligoelementi, aminokiseline i kao NAJVAŽNIJI SASTOJAK – HIJALURONSKA KISELINA), u srednji sloj kože - mezodermis. Kokteli se biraju prema svakom klijentu ponaosob, na licu mesta, a u zavisnosti od vrste problema, stanja i izgleda kože.

Kod nas se ovaj tretman sprovodi na nekoliko načina: ...

MIKRODERMOABRAZIJA

tretman koji se kod nas sprovodi izuzetnim aparatom sa dijamantskim glavama, gde se uklanja površinski, izumrli sloj dermisa i isti pomoću vakuuma uklanja sa površine kože. Predstavlja vrstu mehaničkog pilinga i izuzetne efekte daje kod problema sjajne, masne kože sklone proširenim porama i aknama. Dobijamo znatno ravniji površinski sloj, smanjene površinske bore i posebno se preporučuju kod tretiranja oziljaka i fleka.

Tretman se često izvodi kao tretman pred mezoterapiju, jer se na ovaj način pripremi koža za unos preparata, koktela.

KLASICAN HIGIJENSKI TRETMAN ČIŠĆENJA LICA

predstavlja tretman kojim se na jedini mogući nacin otklanjaju komedoni, čiste pore i pospešuje cirkulacija manuelnom masažom. Tretman podrazumeva, pored otklanjanja komedona i čišćenja lica, vise vrsta maski, serum i kremu prema tipu, starosti i stanju kože.

Posle ovog tretmana lice je osveženo, baršunasto i sjajno i dobija izgled čiste, negovane i ishidrirane kože.

LUX TRETMAN LICA – RED CARPET

predstavlja tretman izuzetne oxigenizacije čime se poboljšava cirkulacija i dovodi kiseonik do svih ćelija dermisa. Preparati i kozmetika koji se koriste kao i protokol kod ovog tretmana, nam daju predivnu, podmlađenu, zategnutu i sjajnu kožu i posle njega spremni ste za izuzetne i specijalne prilike

HEMIJSKI PILING

predstavlja dobro poznat tretman kod regulisanja problema sive, umorne, izborane kože, kao i kod problema pojave pega, fleka i proširenih pora.

Pilinzi se prema dubini delovanja dele na površinske, srednje duboke i duboke. Vrsta pilinga koja će se raditi klijentu zavisi od problema, izgleda i stanja njegove kože.

Posle ovog tretmana, u zavisnosti od vrste pilinga koji je rađen, klijent će se posle nekoliko dana suočiti sa blagim perutanjem ili sa značajnijim ljuskanjem površinskog sloja, a nakon kompletnog smirivanja, koža ce izgledati sjajnije, zategnutije i podmladjeno.

DERMAROLERI

tretman izuzetne sinteze kolagenskih vlakana i elastina pomoću kojeg se na fantastican način postiže podmladjivanje, ravnjanje i stvaranje nove kože.

Najefektniji tretman otklanjanja akni i oziljaka od akni. U toku samog tretmana vrši se aplikacija različitih mezokokteli u zavisnosti od vrste problema .

Potrebno je uraditi u 3-6 tretmana u seriji radi postizanja najboljih rezultata.