MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA LICA

 

ŠTA JE MEZOTERAPIJA

Mezoterapija predstavlja tretman ubacivanja potrebnih supstanci (hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, oligoelementi, aminokiseline, antioksidanti,…) u srednji sloj kože – mezodermis, a radi otklanjanja ili ublažavanja odredjenih problema na koži. Odluka o vrsti I količini mezokoktela, donosi se na licu mesta, a zavisi iskljucčivo od tipa, stanja I starosti kože.

 

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE (MEZOPORACIJA)

Predstavlja aparativni način ubacivanja mezokoktela i mi, u MITRAESTETICI, koristimo savremeni aparat, NETERMOGENE RADIOFREKVENCIJE, koji na najefikasniji I nejefektniji način ubacuje odabrane mezokoktele u željeni sloj kože.
Ova vrsta mezoterapije je idealna za dame koje se ne osećaju komforno u kontaktu sa iglama i pri ovakvoj mezoterapiji ne postoje neželjene posledice.

 

MEZOTERAPIJA IGLOM

Predstavlja tretman ubacivanja mezokoktela sitnim ubodima iglom i rezultati su brže vidljivi u odnosu na mezoporaciju, ali se zato nakon tretmana možemo suočiti sa blagim crvenilom, sitnim modricama ili otokom, koji inače nestaju i povlače se već narednog dana.

U okviru tretmana iglom, izuzetno popularni tretmani u svetu a i kod nas u poslednje vreme, su MEZOGLOW i MEZOLIFT tretmani koji se izvode posebnom tehnikom uboda, tako da su EFEKTI VIDLJIVI ODMAH, vec nakon samog tretmana.
Upravo zbog toga, ovi tretmani se preporucuju dragim damama, neposredno pred neke važne dogadjaje : VENČANJA, SNIMANJA, SLIKANJA, MATURE,…

 

MEZOTERAPIJA DERMAROLEROM

Predstavlja prelazni tretman izmedju tretmana iglom I bez igle, I izvodi se spravicom - DERMAROLEROM koji na vrhu ima 540 sitnih iglica. Njime se rola preko željenog dela dermisa, nakon čega se nanosi odabrani mezokoktel. Izuzetno je efikasan tretman u borbi protiv akni I ožiljaka od akni I zbog toga je sve više popularan kod nas.

 

EFEKTI MEZOTERAPIJE LICA

Efekti mezoterapije su višestruki: smanjenje dubokih bora, saniranje plićih - površinskih bora, duboka hidratacija lica, vidno podmladjivanje I podizanje tonusa lica, odstranjivanje ožiljaka od akni, otklanjanje podočnjaka kako tamnih kolutova tako I kesica ispod očiju, smanjuje pigmentacije,…

 

KAKO SE IZVODI TRETMAN

Tretman započinjemo temeljnim čišćenjem I odmaščivanjem kože, a kako bi se postigla sto bolja I kvalitetnija prodornost aktivnih supstanci, u zavisnosti od godišnjeg doba I želje klijenta, u MITRAESTETICI, pristupamo odredjenoj vrsti pilinga - manuelni, enzimski, mehanički (mikrodermoabrazija), površinski hemijski .
Tako pripremljena koža je spremna za izvodjenje samog tretmana.

Potrebno je naglasiti da se nakon tretmana mezoterpije ne nanosi krema, niti se preporučuje šminkanje narednih nekoliko sati.

Tretman je bezbolan i komforan, traje 60 minuta i nakon njega se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Preporuka za sprovodjenje je izmedju 3-6 tretmana jednom u 10 dana, a radi održavanja postignutih rezultata preporuka je ponavljati ga jednom mesečno.

MITRAESTETIKA koristi samo najkvalitetnije mezokoktele, bez parabena , boje i mirisa, koji poseduju sve potrebne sertifikate od nadležnih svetskih i naših zdravstvenih institucija.

 

PRIPREMILA
VAŠA MITRAESTETIKA

Mezoterapija Mitraestetika Mina
Meozoterapija Mitraestetika mezoterapija iglom
Mezoterapija Mitraestetika Mirjana Travica