AkcijeBeauty conceptPedikir

VRHUNSKI MEDICINSKI PEDIKIR ZA VAŠA STOPALA

Mitraestetika pedikir

REŠITE SE PROBLEMA KURJIH OČIJU, ŽULJEVA I URASLIH NOKTIJU STRUČNO I BEZBOLNO

 

MEDICINSKI PEDIKIR

Tretman medicinskog pedikiranja podrazumeva otklanjanje problema na stopalima. Stoga bi ovaj tretman trebalo da sprovodi samo vrhunski edukovano osoblje – pedikir tehničari.
Mitraestetika ovaj tretman sprovodi u izuzetno prijatnoj atmosferi, gde ćete dobiti vrhunsku uslugu koja započinje potapanjem Vaših stopala u prijatnu, toplu vodu, sa osvežavajućom, odgovarajućom kupkom.
Nakon toga, sledi detaljan pregled stopala i uočavanje eventualnih problema i promena na koži stopala i noktima, te upućivanje na dermatološki pregled ukoliko postoji potreba za tim.
Sledi masaza piling kremom, kojom odstranjujemo mrtvi, povrsinski sloj koze a nakon toga zapocinjemo sa odstranjivanjem svih zadebljanja na stopalu .

KURJE OČI

Posebnu pažnju posvećujemo kurjim očima koje nastaju kao česta posledica nošenja tesne i neudobne obuće. Duže nošenje ovakve obuće pravi zadebljanja koja imaju šiljat koren i obično duboko prodiru u kožu a najčešće su praćena bolovima. Kurje oči se obično javljaju na stopalima i prstima i potrebno ih je pažljivo i stručno ukloniti .

Sledi podsecanje noktiju do zeljene duzine I otklanjanje eventualnog urastanja noktiju u meso.

URASLI NOKTI

Urasli nokti su jedan od najčešćih problema koji se javlja kao posledica urastanja nokatne ploče unutar lateralnih nabora na noktima.Tada nokatna ploča upada dublje u tkivo i dovodi do njegove granulacije, pa i gnojenja. To mesto uglavnom napadaju bakterije i druge patogene klice. Inficirano je i bolno. U takvim slučajevima potrebno je dezinfikovati mesto, sanirati upalu i tek nakon toga pristupiti zasecanju uraslog dela nokta i daljim radnjama. U tezim slucajevima potrebna je kontrola za 3-7 dana. Do ovog problema dolazi usled genetske predispozicije ili usled nepravilnog podsecanja noktiju.
Završna faza medicinskog pedikiranja je turpijanje I poliranje nokatne ploče i nanošenje odgovarajuće kreme za stopala.

U nasem centru se veoma uspešno borimo svim ovim problemima .

Za one koji se ne nalaze u svemu ovome, preporučujemo ESTETSKI PEDIKIR o kojem ćemo govoriti nekom drugom prilikom.

Prepustite Vasa stopala vrhunskim profesionalcima!

Pozovite 069-22-62-106
Vaša MITRAESTETIKA

2 thoughts on “VRHUNSKI MEDICINSKI PEDIKIR ZA VAŠA STOPALA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.